Stolt jubilar fyller åtta år

Det har hunnit gå åtta år sedan vi startade .SE Direkt, det enkla och trygga valet om du vill ha ett .se-domännamn. Vi är stolta över att ha kunder som värdesätter trygghet och säkerhet för sin .se-domän.

I dag finns det över 1,4 miljoner registrerade .se-domäner. Försäljningen av domännamn sker genom återförsäljare, så kallade registrarer. En av dessa är .SE Direkt, IIS egen registrarverksamhet. SE Direkt erbjuder .se-domännamn utan tilläggstjänster till företag och privatkunder.

Har du en .se- eller .nu-adress hjälper du även till att stödja utvecklingen av internet i Sverige. En del av avgiften för domännamnsregistrering går till projekt som på olika sätt främjar en positiv utveckling av internet i vårt avlånga land.

Anette Hall som är chef för SE Direkt tycker att det är givande när kunder väljer .SE Direkt och värdesätter trygghet och säkerhet för sin .se-domän. Extra stolt är Anette Hall över alla fina mejl från nöjda kunder som man ofta får ta del av. Något som beror på att de som jobbar med kundtjänsten gör ett gott jobb.
–Jag är mycket stolt över alla medarbetare som lägger ner hela sitt hjärta i att ge support till alla våra kunder, förklarar hon.