Registrera en domän

Så registrerar du en domän hos .SE Direkt

Vill du ha ett domännamn med anknytning till Sverige för dig, ditt företag eller organisation är en .se-domän det självklara valet. I dag finns det över 1,3 miljoner registrerade .se-adresser, välkommen att registrera en domän du också!

Om du redan är kund hos oss loggar du först in i Domänhanteraren, där du sedan kan göra en nyregistrering via vårt ansökningsformulär.

Logga in i Domänhanteraren

I Domänhanteraren  kan du välja betalningsperiod. Du  kan välja mellan att betala 1-10 år i taget.

Vill du som ny kund registrera ett domännamn hos .SE Direkt klickar du på ”Registrera ny domän”, här nedan. När du fyller i dina kontaktuppgifter kan du även välja betalningsperiod. Det kan du läsa mer om här.

Registrera ny domän

Ansökningarna behandlas i den turordning de kommer in till oss. När ansökan är behandlad av oss meddelar vi dig detta via e-post. Om det domännamn du valt blivit felstavat vid registreringen finns möjlighet till rättelse. Du kan då ångra registreringen genom att vända dig till .SE Direkt för att ändra till rätt stavning.

Här finns tips till dig som är i färd att registrera ett nytt .se-domännamn. Du vet väl att du kan registrera domäner med å, ä, ö, é eller ü? Läs mer om det här.

Som kund till oss bidrar du till internetutvecklingen

.SE Direkt är ett flexibelt och stabilt alternativ för den som fritt vill välja leverantör av tilläggstjänster så som e-posttjänster och webbtjänster eller för den som vill sköta sina egna namnservrar.

.SE Direkt är en del av IIS (Internetstiftelsen i Sverige), som ansvarar för internets svenska toppdomän .se och allt överskott från intäkterna investeras i verksamheter som främja positiv utveckling av internet. Alla kunder till oss är därmed med och bidrar till att skapa nytta för alla innehavare av .se-domäner och övriga internetanvändare till utvecklingen av internet i Sverige.

 

Villkor och regler

Läs mer om våra regler och villkor för registrering av domännamn här.