Tillvalstjänster

Som kund hos oss kan du välja till en rad kostnadsfria tjänster som underlättar administrationen av ditt domännamn.

Du väljer tillvalstjänsterna inne i Domänhanteraren. Du kan också fylla i en blankett och skicka in till oss så gör vi uppdateringen åt dig. Läs gärna mer om tjänsterna i vår PDF.

Automatisk adressuppdatering

Att ha rätt adress registrerad hos oss är viktigt för att inte riskera att missa en avisering. Vi jämför regelbundet våra kunders adressuppgifter mot Upplysningscentralens (UC) adressregister. Med den här tilläggstjänsten får vi automatiskt tillgång din nya postadress när du flyttar och gör en adressändring. Läs mer om automatisk adressuppdatering här.

Flerårsbetalning

Som kund hos oss kan du välja att betala årsavgiften för ditt domännamn för flera år i taget, från ett upp till tio år. Det är ett bra alternativ för dig som vet att du vill ha domännamnet under en längre tid och som vill slippa behöva omregistrera varje år. Dessutom är det ett miljömedvetet val då det sparar in på avierna. Skulle du behöva avregistrera domännamnet innan betalningsperioden löpt ut får du tillbaka pengar för det/de år du inte har påbörjat.  Läs mer om flerårsbetalning här.

Påminnelse via sms

Väljer du vår sms-tjänst får du en påminnelse kostnadsfritt via sms några dagar innan din domän riskerar att stängas ner på grund av att årsavgiften inte har registrerats hos oss. Läs mer om sms-tjänsten här.

Mejlavisering

Att ta emot din avi via e-post är det enklaste och miljövänligaste sättet att sköta din avisering. Om du väljer mejlavisering sparar du också 25 kronor inklusive moms som annars tillkommer för att ta emot din avi via vanlig post. Läs mer om mejlavisering här.