Information till dig som deltagit i Webbstjärnan

Här finns information för dig som haft ett domännamn och blogg genom Webbstjärnan.

Ditt domännamn som du registrerade samtidigt som du skapade din sajt i Webbstjärnan är registrerat hos oss. .SE Direkt är en del av Internetstiftelsen i Sverige, IIS, som också står bakom Webbstjärnan.

Vi finns tillgängliga för dig om du har några frågor på telefonnummer 08-452 35 00 och på e-post info@sedirekt.se

Vi hoppas att du kommer vara kvar med ditt domännamn hos .SE Direkt. En avi kommer skickas ut per post.

I och med att Webbstjärnan stänger sin bloggportal behöver du, om du vill att din blogg ska finnas kvar, hitta ett webbhotell att flytta den till. Du kan läsa mer om detta i Webbstjärnans FAQ.

Administrera ditt domännamn:
Genom vårt webbverktyg Domänhanteraren kan du administrera allt som har med ditt konto att göra. Du kan ändra kontaktuppgifter, namnservrar, ta del av information som rör betalningar och mycket mer.

Inloggningsuppgifter:
För att kunna nyttja Domänhanteraren behöver du inloggningsuppgifter. Det begär du på denna sida.

Årsavgift:
Årsavgiften för att ha domännamnet registrerat hos .SE Direkt är för närvarande 270 SEK inklusive moms (216 SEK exklusive moms).
Vill du ha en särskild aviseringsadress kan du lägga till det via ditt konto i Domänhanteraren. Exakt hur du gör det framgår av hjälpsidorna i Domänhanteraren.
Du kan betala årsavgiften för flera år i taget om du önskar.

Kom i gång med din domän:
Observera att årsavgiften inte inkluderar eventuella tjänster som används med ditt domännamn, såsom webbplats och e-post. Vill du koppla dessa tjänster till ditt domännamn behöver du kontakta ett webbhotell. Därefter loggar du in i Domänhanteraren och lägger in namnservrarna. I Domänhanterarens hjälpavsnitt finns beskrivet hur du gör. Du är självklart också välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.

Avtalsvillkor:

Avtalets löptid:
Avtalet för ditt domännamn gäller så länge domännamnet är registrerat. Du kan säga upp avtalet med 60 dagars uppsägningstid varefter domännamnet avregistreras. Årsavgiften återbetalas inte för det avgiftsår då uppsägning sker.